torstai 14. maaliskuuta 2019

Lehe Punane Ja Must Raspberry Porter

Tallinnasta Tartoon on 180 kilometriä, sen suorittamisesta palkinnoksi oli Lehe Pruulikodan vadelmaporter. Olut on mustaa ja siinä on tiivis vaalean vaaleanruskean kestävä vaahto. Paahteisuuden ja pienen suklaisuuden alta henkii reippaasti vadelma. Makeaus tahmaa huulta vähän kiinni lasiin. Kokonaisuus on pehmeä, samettinen. Humalaa löytyy lopulta hörpyn takaosasta, sitäkin jännästi vadelmat ruokkivat. Välillä jää miettimään että onko vadelmaa vähän liikaa, mutta sen maku on kuitenkin mukava yllätys joka hörpyllä, kun paahde joutuu sille antamaan tilaa ja humalat sitten yrittävät lopuksi pyyhkiä muilla pöytää. 330 ml, 7 %, 5/5

2 kommenttia :

  1. Hellepäivänn iltana uusinta ja ei ole arvio muuttunut. Tilasin oluen Lehen verkkokaupan tilauksen täytepullona, muistelin että tämä ei ollut ihan parasta a-luokkaa, mutta aiempi arvio oli oikeassa, hyvää myös illan viilentäänä.

    VastaaPoista
  2. Hellepäivänn iltana uusinta ja ei ole arvio muuttunut. Tilasin oluen Lehen verkkokaupan tilauksen täytepullona, muistelin että tämä ei ollut ihan parasta a-luokkaa, mutta aiempi arvio oli oikeassa, hyvää myös illan viilentäänä.

    VastaaPoista